Cabar Suami Dengan Posisi Sukar Atas Katil Ini

Setiap posisi atas katil bersama pasangan mempunyai rangsangan dan perasaan yang berbeza sampaikan setiap pasangan atau individu pasti ada posisi kegemaran mereka. Ada yang suka diikat, ada yang suka berdiri dan ada yang suka foreplay. Pelbagai!

 Jom lihat tahap kesukaran posisi atas katil ini. Mana tahu ada di antara anda yang sukakan cabaran kan? Lagi mencabar, bertambah asyik!

The Running Start

Posisi ini memerlukan ketahanan fizikal yang tinggi kerana anda dalam keadaan merangkak dan kaki sebelah anda harus diangkat ke atas, sebelah lagi menahan badan. Pasangan anda berada di  bahagian belakang untuk melakukan  proses pmemasukkan zakar ke dalam faraj.

Tahap kesukaran: 3/5

The Lusty Leg

Posisi ini ketika anda dan pasangan berdiri bertentangan dan kaki sebelah dipegang oleh pasagan pada paras  90 darjah. Selalunya posisi ni buat dalam bilik air, aum!

Tahap kesukaran: 3/5

Riding High

Posisi ini kelihatan mudah tapi tahap kesukaran diukur sukar. Anda letakkan bahagian faraj pada bahagian muka pasangan anda saja untuk merasai kenikmatan foreplay.

Thap Kesukaran: 4/5

The Inverse Dip

Mungkin ada di antara pembaca Donna merasakan posisi terbalik di mana bahagian kepala di bawah dan kaki ke udara mudah tapi mengikut kajian di United Kingdom posisi ini agak sukar kerana sebelah pihak dalam keadaan tidak stabil dan kemungkinan besar boleh mengakibatkan bahagian tengkuk terkehel tapi kalau berhati-hati, rasanya tidak menjadi masalah kot!

Tahap kesukaran: 4/5

Mencabar sungguh setiap langkah ni kan? Apa pun, keselamatan adalah paling utama. Jangan sampai tercedera pula nanti okay!

 

Sumber: Buzzfeed

Tags: , , , , , ,
Previous Post Next Post

Komen

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0 shares
Donna