Bukan Unsur Mistik! Aroma Bunga Sundal Malam Mampu Buat Pasangan Lebih Ghairah

Sebut sahaja bunga harum sundal malam pasti ia akan mengingatkan anda tentang filem seram yang dibintangi oleh Maya Karin pada tahun 2004.

Untuk pengetahuan anda, bunga ini tiada kena mengena dengan unsur mistik atau kisah seram pun dan ramai yang belum tahu bahawa kelebihan aroma bunga sundal malam ini amat bagus untuk hubungan suami isteri.

Related image

Sumber: com

Setiap Bauan Punya Personaliti Tersendiri

Pemakaian minyak wangi ni bukan sahaja bertujuan untuk menambah deria bau tetapi fungsinya lebih kepada menunjukkan personaliti seseorang. Setiap bauan mempunyai ciri-ciri yang tersendiri, begitu juga buat pemakai.

Bagi wanita yang sering berusaha untuk tawan hati pasangan, mungkin salah satu cara lain dengan mengubah bauan anda kepada aroma bunga sundal malam adalah tepat kerana ia merupakan wangian istimewa untuk semarakkan sentuhan keghairahan dan memberi impak kepada si pemakai.

Image result for husband and wife

Menambah Sensasi Kepada Pasangan

Wangian yang menusuk kalbu bukan hanya mampu membuatkan orang yang bau tergoda, tetapi ia mampu juga memberi sensasi buat pasangan suami isteri ketika sedang bersama.

Di negara India, mereka mengamalkan pantang larang di mana anak gadis yang belum berkahwin dilarang untuk mencium harumannya kerana dipercayai aroma bunga ini mampu merangsang aktiviti seksual mereka. Ia juga dikenali sebagai ‘ratkirani’ dimana membawa maksud ‘mistress of the night’ yang akan menambah ‘tenaga chakra’

Lepas ni tak perlu nak teragak-agak untuk jadikan aroma bunga harum sundal malam ini sebagai gantian kepada minyak wangi.

Pasti cik abang tidak keruan hiks!

 

Untuk artikel lebih menarik, anda boleh klik link di sini :

Buat Cik Abang Makin Sayang, Ini Cara Betul Penjagaan Faraj Selepas Bersalin

 

 

 

 

 

 

Sumber : beritaharian

Tags: , , , , , , , , ,
Previous Post Next Post

Komen

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0 shares
Donna