Bila Lagi Nak Rasa Percutian Mewah, Ini Sebab Mengapa Anda Kena Cuba Naik ‘Cruise’!

Bagi yang suka menonton filem barat, pasti anda akan pernah lihat scene mereka di atas cruise yang penuh dengan gaya mewah dan eksklusif. Eh, perasan tak dalam cerita Pisau Cukur pun hampir keseluruhan babak melibatkan di sebuah kapal. Warna air biru tenang, disediakan pula tempat untuk melakukan aktiviti menarik sambil menikmati pemandangan, memang high class gitu!

Ramai yang menganggap bahawa percutian berlayar di atas kapal mewah melibatkan kos yang tinggi, eh salah tu! Sebenarnya dengan bajet RM 1000 anda boleh dapatkan pengalaman baru termasuk singgah ke dua lokasi hot spot lagi. Rugi kalau tak cuba, at least sekali seumur hidup kena lah bercuti ala-ala mat salleh gitu!

Macam Bercuti Di Hotel 5 Bintang

Image result for port dickson cruise

Sumber: excite

Image result for port dickson cruise

Sumber: travellog

Bagi yang nak berjimat tapi dalam masa yang sama mahu pengalaman percutian kapal layar unik dan rare untuk di rasai, anda boleh klik sahaja di link ini, harga yang murah hanya di. Superdeals! 

Dilengkapi dengan dengan fasiliti seakan-akan hotel bertaraf mewah, kapal ini juga mempunyai kemudahan seperti lounge, bbq, tempat persembahan dan macam-macam lagi. Bukan itu sahaja, mereka juga menawarkan perkhidmatan sekiranya anda ingin menyambut hari kelahiran, party atau reunion memang cukup lengkap peralatan semua,  tak perlu pening-pening fikir dah.

Image result for port dickson cruise

Sumber: pd

 

Related image

Sumber: pd

Sambil Rendam Dalam Jacuzzi Dapat Layan Sunset!

Bagi yang suka percutian santai, boleh lepak dan chill-chill dalam jakuzi! Anda bayangkan menikmati air bayu dan kedamaian suasana laut lepastu dapat pula tengok matahari terbenam, fuh memang feeling. Lepas ni dah boleh plan ajak hubby dan anak-anak untuk bercuti.

Sekarang ni musim hujan, jadi penting untuk anda rancang betul-betul percutian untuk menjamin keselamatan keluarga.

 

Untuk artikel lebih menarik anda boleh klik link di sini :

Dah Sampai Istanbul? Ini 10 Buah Masjid Paling Indah Yang Wajib Anda Lawati

 

 

Sumber: hasif

Tags: , , , , , , , , , , , ,
Previous Post Next Post

Komen

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0 shares
Donna