Betul Ke Suara Wanita Ketika Subur Lebih Menggoda?

Wanita yang cantik pasti menjadi daya tarikan buat para lelaki, tapi pernah tak anda perasan bahawa suara wanita ketika waktu subur sebenarnya lebih menggoda berbanding biasa? Suara wanita mempunyai kekuatan yang tersendiri sehingga kerana ia mempunyai unsur sensual yang dapat menarik perhatian lelaki serta membuatkan mereka berasa ghairah.

Related image

Sumber : Easy

Cuba anda tanyakan kepada pasangan jika ada perbezaan suara tanpa beritahu mereka perkara sebenar atau anda nilai sendiri. Belum cuba belum tahu kan!

Image result for women voice

Sumber : mifotos

Menurut penelitian dalam jurnal Physchology & Behaviour, apabila wanita sedang mengalami waktu puncak kesuburan, hanya dengan nada suara yang perlahan mampu mempengaruhi proses kelistrikan di kulit lelaki. Ia bermaksud wanita yang berada dalam keadaan subur dapat membuatkan lelaki tergoda walaupun hanya dengan berbicara. Hasil kajian juga menunjukkan bahawa lelaki menggangap suara wanita lebih menarik apabila mereka berada di puncak waktu subur berbanding biasa.

Related image

Sumber : patheos

Sebenarnya bukan suara wanita sahaja yang dapat mempengaruhi lelaki, tetapi suara lelaki yang mempunyai sifat maskulin juga mampu membuatkan wanita lebih tertarik. Buat para isteri, lepas ini cuba ajak suami berbual ketika anda berada dalam waktu subur, mesti suami anda akan cair nanti!

 

 

 

 

 

Sumber :suara

Tags: , , , , , , ,
Previous Post Next Post

Komen

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0 shares
Donna