Berusia 45 Tahun, Victoria Beckham Buktikan Usia Bukan Penghalang Untuk Berfesyen

Ada duit bolehlah mencantik! Kita yang duit cukup-cukup makan ni mampu tengok je la…”

Siapa kata? Boleh je sebenarnya kalau kreatif dan berfesyen ala-ala idola kita. Di Malaysia, kita ada Neelofa sebagai ikon fesyen muslimah. Walaupun baru-baru ni kecoh dengan insiden fesyennya di Itali, namun biasalah tu..siapalah kita nak judge kan? Githuhhh! Hiks!

Sekarang ni lihat pula fesyen Victoria Beckham memandangkan dirinya seorang pereka fesyen merangkap isteri kepada pemain bola sepak terkenal, David  Beckham. Walaupun usia dah menjangkau 45 tahun, gaya fesyen yang ditonjolkan sungguh up to date!

Sumber: foxnews

Mana la tahu boleh jadikan sumber rujukan bagaimana kombinasi dari segi warna, corak serta pattern baju dan seluar atau skirt untuk kelihatan lebih elegan dan versatile. Kepada yang masih lagi tak tahu bagaimana gaya Victoria Beckham, jom lihat penampilan dirinya.

View this post on Instagram

Yes or no? 😍 #VictoriaBeckham #VictoriaBeckhamStyles

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckhamstyles) on

View this post on Instagram

Yes or no? 😍 #VictoriaBeckham #VictoriaBeckhamStyles

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckhamstyles) on

View this post on Instagram

Yes or no? 😍 #VictoriaBeckham #VictoriaBeckhamStyles

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckhamstyles) on

View this post on Instagram

Yes or no? 😍 #VictoriaBeckham #VictoriaBeckhamStyles

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckhamstyles) on

View this post on Instagram

Yes or no? 😍 #VictoriaBeckham #VictoriaBeckhamStyles

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckhamstyles) on

View this post on Instagram

Yes or no? 😍 #VictoriaBeckham #VictoriaBeckhamStyles

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckhamstyles) on

View this post on Instagram

Yes or no? 😍 #VictoriaBeckham #VictoriaBeckhamStyles

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckhamstyles) on

View this post on Instagram

Yes or no? 😍 #VictoriaBeckham #VictoriaBeckhamStyles

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckhamstyles) on

View this post on Instagram

Yes or no? 😍 #VictoriaBeckham #VictoriaBeckhamStyles

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckhamstyles) on

View this post on Instagram

Yes or no? 😍 #VictoriaBeckham #VictoriaBeckhamStyles

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckhamstyles) on

View this post on Instagram

Yes or no? 😍 #VictoriaBeckham #VictoriaBeckhamStyles

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckhamstyles) on

Wah cantik-cantik sungguh stail yang digayakannya. Mana tahu boleh jadi sumber inspirasi untuk anda nantikan? Selamat berfesyen!

Untuk bacaan yang lebih menarik, klik saja artikel berikut: Badan Bersaiz Besar Tiada Masalah Untuk Berfesyen , Punggung Besar? Ini Pemilihan Jeans Yang Sesuai Untuk Anda

 

 

 

 

 

Tags: , , , , , , ,
Previous Post Next Post

Komen

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0 shares
Donna