Bertuah! Siapa Dapat Calon Suami Manja Sebenarnya Mereka Lebih Romantik

What lelaki manja? Mesti dia anak mak! Ramai wanita yang mengganggap bahawa lelaki manja ni anak kesayangan mak dan lembut. Kalau nak kahwin, tak boleh cari yang manja, big No! Opps, tak betul tu, sebenarnya jika anda dapat pasangan yang manja ni si dia adalah lelaki romantik.

Wanita manja memang common tapi berbeza tau jika anda dapat calon suami yang manja. Kalau wanita, mungkin sering dikaitkan dengan sikap manjanya yang suka merengek atau seperti kebudak-budakan tetapi lelaki tidak ye! Mereka ada cara tersendiri, kalau nak tahu apa tanda-tanda calon suami anda manja atau tidak jom lihat perkongsian di bawah.

Terlalu Minat Dengan Diri Anda

Nak tahu macam mana lelaki ‘clingy’? Si dia pasti akan selalu mahu sentiasa bersama anda, walaupun dalam keadaan sibuk. Bukan itu sahaja, cuba anda perhatikan cara pasangan anda melihat anda mungkin itu tanda terbesar yang si dia sedang angau dengan anda hiks!

Sukar Untuk Marah

Kebiasaanya lelaki manja ni, bukan sejenis yang panas baran. Jadi memang bertuah la anda, kalau dapat si dia. But don’t take for granted okay, setiap manusia pasti akan ada tahap kesabaran dan limitasi dalam perhubungan. Manja macam mana pun, sifat marah tetap akan ada dalam diri seseorang. Jadi jangan terkejut jika si dia tiba-tiba berubah, yang pastinya anda beruntung kerana mereka tidak akan  mengambil masa yang lama dan pasti akan datang semula kepada anda apabila selesai marah.

Image result for cuddle"

Sumber: elite

Layan Je Perangai Anda

Pasangan nak tengok cerita aksi tapi anda pula mahu filem romantik, haa macam mana tu? Kalau dapat pasangan yang manja, si dia pasti akan turut sahaja dan cuba buat anda gembira dengan memilih apa sahaja yang anda suka lakukan.

Bersifat Romantik

Lelaki yang manja ni sebenarnya sangat romantik tau! Nak wujudkan rasa romantik tu bukan hanya dengan kata-kata atau sebuah perjumpaan yang mewah, tetapi ia bermula daripada bagaimana si dia melayani dan menjaga anda dengan baik.

Bagi yang dah jumpa pilihan hati tu, Donna doakan agar anda dengan pasangan dapat melayari alam perkahwinan dengan baik dan sentiasa romantik selalu.

 

Kalau nak tip lebih menarik, apa kata anda klik di sini :

Isteri Malu Nak Cakap? Tapi Mungkin Ini Posisi Favourite Wanita Yang Suami Patut Tahu

 

 

 

 

 

Sumber: baituljannah 

Tags: , , , , , , , , , ,
Previous Post Next Post

Komen

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0 shares
Donna