Belum Tua Lagi Dah Sengal-Sengal Badan, Ikut Petua Ni Untuk Hilangkannya

Tak kisah lah tua ke muda atau pekerjaan apa sahaja anda lakukan pasti anda tahu bahawa ia akan mengundang stress yang menyebabkan tubuh badan rasa lesu dan penat. Tambah pula dengan pengambilan makanan yang tidak teratur pasti membuatkan badan anda penuh dengan angin dan sengal-sengal tambah lagi di bahagian perut.

Sebelum merawat, anda perlu tahu terlebih dahulu punca atau penyebab yang menyumbang kepada sengal badan. Kemungkinan posisi waktu anda tidur dan bekerja seharian menjadi punca utama sendi anda berasa tidak selesa. Bagi anda yang bekerja dengan menggunakan komputer sepanjang masa, pastikan anda duduk dalam posisi yang betul.

Image result for sengal badan"

Cara terbaik untuk hilangkan segala penyakit adalah bermula daripada pengambilan makanan. Elakkan untuk makan makanan mempunyai gas berlebihan yang datang dari sistem penghadaman. Amalkan minum air halia atau air panas agar badan anda dapat mengeluarkan toksin dalam badan. Kalau teringin sangat nak minum, anda boleh mengambil ia dalam kuantiti sederhana.

Kalau nak lagi mudah, apa kata anda klik di sini untuk dapatkan rawatan vibration therapy yang murah, hanya di Superdeals!

Untuk artikel lebih menarik anda boleh klik link di sini :

Bukan Untuk Bersihkan Gigi Je Tapi Ubat Gigi Selesaikan Masalah Rutin Harian Anda

 

 

Sumber: eh,com 

 

Tags: , , , , , , , , ,
Previous Post Next Post

Komen

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0 shares
Donna