Bella Astilah ‘Backup’ Aliff Aziz, Apa Dah Jadi Ni?

Minggu lalu tular sebuah foto pelakon berdarah Singapura, Aliff Aziz yang dilihat mengukir nama bekas isterinya, Bella di dada bahagian dada. Namun, sebuah portal yang mendapat keterangan daripada Aliff sendiri, dia mengatakan itu hanyalah inai saja.

Sumber: twitter

Belum lagi isu ukiran nama Bella di dada reda, kini lagi sekali nama Aliff Aziz menjadi bualan orang ramai apabila sebuah video tular di twitter. Video tersebut menunjukkan pelakon berusia 28 tahun seperti sedang bergaduh dengan seseorang melalui video call menggunakan bahasa yang kurang faham.

“Are you okay bro?”

“What happen bro?”

Gambar Aliff dalam keadaan tidak terurus juga tersebar di media sosial.

Kata-kata Bella…

Rentetan daripada kejadian ini, ramai netizen membanjiri ruangan DM akaun Instagram miliknya dengan menunjukkan keadaan Aliff sebenar dan dia tampil bersuara menerusi insta story miliknya.

“Be strong Aliff” – Bella Astillah

Tidak cukup dengan itu, Bella turut bersuara melalui posting feed.

Apa pun yang terjadi dekat Aliff, kita doakan semoga dirinya kembali ke jalan yang betul. Jangan kecam atau berseronok atas kesedihan orang. Tabah ye Bella…

Untuk artikel yang lebih menarik, anda boleh klik artikel berikut: Bella Astillah Mengadu Aliff Curang Lagi. IG Alif Satar Pula Yang Diserbu Netizen

Sumber: twitter

Tags: , , , , , , , , , , ,
Previous Post Next Post

Komen

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0 shares
Donna