“Bang, Malam Ni Malam Jumaat” – Jom Pikat Suami Dengan Cara Moden

Perasaan kasih, sayang dan cinta ini umpama tanaman. Jika disemai dengan bagus, daun akan tumbuh dengan lebat, batang pokok akan kukuh, jangka masa tanaman kekal lama, berbunga dan berbuah dengan lebatnya dan lain-lain. Begitu juga dengan perasaan kasih, sayang dan cinta yang menjalar dalam hati manusia. Kena sentiasa disemai.

Sumber: pexels

Dalam Islam juga menuntut isteri untuk sentiasa menjaga penampilan dan perasaan bila dengan suami. Oleh itu, Donna akan kongsikan tip untuk menyemai perasaan sepanjang perkahwinan untuk mengelakkan perkara buruk berlaku. Antaranya…

Berpakaian cantik dan seksi

Bayangkan, lepas seharian penat berada di tempat kerja dengan pelbagai masalah dan bebanan kerja, tentu saja pasangan anda merasakan tidak sabar pulang ke rumah untuk merehatkan badan dan kepala.

Sumber: pexels

Jadi, gunakan kesempatan ini untuk hilangkan mood lesu pasangan anda dengan memakai pakaian cantik dan seksi. Lebih-lebih lagi bila malam jumaat.

Melentikkan badan

Lentikkan badan bukan bermakna jadi ahli gimnas! Bila buat kerja tu selak-selak sikit dress tidur atau tonggeng-tonggeng sikit bila depan suami.

Sumber: pexels

Barulah perasaan kasih, sayang dan cinta semakin subur lebih-lebih lagi jika anda yang memulakan langkah untuk melakukan hubungan intim.

Tangan Menjalar

Kalau nak lagi berkesan, gunakan sentuhan. Mungkin ketika dia sedang leka menonton televisyen, sandar pada dada pasangan sambil membelai-belai bahagian peha dengan cara menggoda. Lelaki pantang tau kalau dibelai-belai bahagian sensitif mereka.

Kuku yang menggoda

Bila tangan dan menjalar pada tubuh suami, bahagian kuku akan menjadi tumpuan utama pada pandangan suami. Kalau kuku pun tak lawa, macam mana nak memikat hati suami? Hiaskan kuku anda dengan menggunakan pakej promosi hanya di Superdeals!

 

 

 

Tags: , , , , , , ,
Previous Post Next Post

Komen

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0 shares
Donna