Baju Kahwin Tak Nak Kembang & Ketat Sangat? Jom Tengok ‘Pattern Vogue’ A-Line

Sebelum memulakan majlis perkahwinan, 4 perkara utama yang perlu dititik beratkan adalah tempat, makanan, pelamin dan baju pengantin. Kalau salah satu ni tak meletup, majlis tu mesti hambar. Tak nak la macam tu. Kalau boleh, buat grand lebih sikit. Maklumlah, sekali seumur hidup. Betul tak?

Kalau bab orang mengata umur 30-an baru nak kahwin siap buat grand-grand. Biarkan je lah. Kalau nak puaskan hati semua manusia memang tak dapat. Apa yang penting, majlis perkahwinan yang dibayangkan selama ini menjadi kenyataan. Cuma, kami ingin kongsikan dengan anda idea baju pengantin.

via GIPHY

Bukan apa, mungkin ada yang tak berkenan nak buat kembang-kembang atau ketat sampai sukar nak berjalan dekat red carpet. Jadi, kami sediakan beberapa kepingan gambar pattern baju pengantin A-line. Tak kira yang tinggi mahupun rendah, memang sesuai!

Ini cuma idea je, bagi yang berhijab mungkin anda boleh minta pereka baju pengantin anda untuk ubah sikit design untuk wanita yang berhijab. Mesti cantik dan vogue! Selamat pegantin baru buat bakal pengantin, ihiks!

Untuk bacaan yang leih menarik, anda boleh klik saja senarai artikel berikut:

Ada Duit Atau Tidak, Ini 7 Perkara Wajib Suami Perlu Beri Kepada Isteri

Sebelum Hantar Borang Nikah, Anda Kena Siap Sedia Dengan Soalan ‘Interview’ Ni

 

 

 

Sumber: vogue

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Previous Post Next Post

Komen

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0 shares
Donna