Afiqa Sarif 785 posts

Currently Browsing: Afiqa Sarif

“Izinkan Aku Merasa Detik Ini..” – Elly Mazlein Dirisik

Baru-baru ini Elly telah berkongsi berita gembira kepada pengikutnya di laman akaun Instagram miliknya bahawa dirinya sudah pun dirisik.

CONTINUE READING

Wajah Terkini Bawang Merah Bawang Putih, Cantik Macam Dulu!

Siapa masih ingat sinetron Bawang Merah Bawang Putih, lakonan Revalina S Temat dan Nia Ramadhani yang popular pada suatu ketika dahulu? Macam-macam konflik berlaku sehingga mereka pandai memainkan emosi penonton kan? Ada babak yang sedih, marah dan pastinya membuatkan penonton tertanya-tanya.

CONTINUE READING

Euw! Kasarnya Kulit, Jom ‘Exfoliate’ Kulit Badan Dengan Scrub DIY

Selain daripada menyental kulit ketika mandi, sebenarnya anda perlu gunakan losyen badan pada setiap awal pagi dan sebelum tidur untuk keputusan yang lebih cepat dan efisien. Nak cantik, usaha kena lebih ye, ihiks!

CONTINUE READING

Donna’s Pick: Ice Age

Kali ini, mereka ke sebuah Kafe diberi nama Ice Age. Musim sejuk, makan lagi makanan sejuk, feeling duduk luar negara betul mereka dua ni, ihiks!. Jom saksikan video di bawah untuk ketahui beberapa menu yang terpilih untuk dijadikan menu hidangan. 

CONTINUE READING

Sisi Selebriti: Fauziah Ahmad Daud

Sebut je Ogy Ahmad Daud tak ada siapa yang tak kenal. Semua orang kenal, seorang seniwati yang sangat berbakat. Semuanya tugas digalas dengan baik tidak kira sama ada dalam bidang nyanyian, pelakon, mengacara, pengarah dan juga penerbit. Wah! Bukan calang-calang wanita.

CONTINUE READING

Tak Susah Pun, Ini Antara Inisiatif Bersenam Bersama Si Kecil

Banyak je cara senaman untuk dilakukan. Ingin ditekankan, dapatkan nasihat pakar terlebih dahulu sebelum membuat pergerakan dengan si comel. Bukan apa, ketahanan badan setiap orang berbeza malah untuk mengelakkan dari berlaku sebarang kecederaaan.

CONTINUE READING
Donna