Antara Gambar Selebriti Ber-OOTD Meletop Di Pagi Raya Bersama Keluarga

Kepada yang masih lagi tidak tahu apa itu maksud OOTD, OOTD adalah ringkasan daripada ayat Outfit Of The Day di mana membawa maksud mengambil gambar seluruh pakaian yang di pakai pada hari tersebut.

Selalunya menjelang perayaan Aidilfitri, kebanyakan kita kongsi gambar OOTD di media sosial. Iyalah, dah sarung pakaian yang serba cantik, tampan dan menarik. Takkan tak kongsi kegembiraan di media sosial.

BACA: Jangan Ingat Beraya Dekat Bandar Tak Boleh Meriah!

Waktu ni, gambar yang pelbagai gaya, corak dan warna akan menghiasi timeline media sosial, tidak kira yang beraya solo mahupun dengan keluarga. Bahkan, ada yang warna sedondon dengan seluruh keluarga atau saudara-mara.

Apa pun, jom kita tengok antara pakaian pagi raya dalam kalangan artis.

Aeril Zafril & Wawa Zainal

Amyra Rosli & Amar Baharin

Mawar Rashid & Raf Yaakob

Dato’ Seri Siti Nurhaliza & Datuk Seri Khalid Mohamad Jiwa

Syatilla Melvin & Shaheizy Sam

Rozita Che Wan & Zain Saidin

Nora Danish & Nedim

Haiza Hanafi & keluarga

Lisa Surihani & Yusry KRU

Sharnaaz Ahmad & Noor Nabila

Sari Yanti & Jep Sepahtu

Meriah betul! Semua cantik dan berseri-seri. Mungkin lepas ni dah boleh plan tahun depan nak baju warna apa pulak, hiks!

OOTD pasti lebih meletop jika digandingkan dengan beg tangan menarik daripada Christy Ng.

 

Tags: , , , , , , , , , ,
Previous Post Next Post

Komen

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0 shares
Donna