Ambil Gambar ‘Upload’ Dan Jual Wah Senangnya Buat Duit Di Pasar ‘Online’!

“Buang jelah aku bukan pakai pun barang ni”

Alahai sayangnya kalau buang barang yang masih elok, kan dah jadi satu pembaziran! Biasalah wanita kalau bab membeli champion tapi bila dah banyak sangat barang haa mula la pening sampai ada barang yang masih tidak terpakai lagi. Bukan itu sahaja buat mak-mak di luar sana pantang nampak iklan di televisyen, tak sampai berapa jam barang terus sampai depan rumah.

Search, Click and Received ! Zaman sekarang semuanya di hujung jari, tapi anda perlu tahu walaupun bagi anda barang tersebut dianggap tidak diguna lagi kerana dah simpan berkurun lama tapi mungkin barang tersebut bernilai bagi seseorang. So daripada you all semua membazir, apa kata anda jual barang-barang terpakai anda dan dapat duit dengan mudah. Menarik kan?

Sumber: unsplash

Sebarkan Iklan Anda !

Haa kali ini Donna bukan setakat berkongsi artikel-artikel yang best je dengan anda semua, tapi kami menyediakan satu platform baru agar anda boleh membuat urusan jual beli di Pasar ‘Online’.  Platform ini memberi anda peluang untuk berinteraksi dengan pengguna lain untuk menjual barang terpakai dan apa yang menarik anda juga boleh membeli barangan di laman tersebut.

Image result for women shop online

Sumber: luxe

Jual Dan Beli Untuk Komuniti Setempat

Macam mana nak sertai? Haa mudah je, pastikan anda sign up untuk buka akaun bagi memudahkan anda menyimpan iklan yang anda suka atau menjual barangan sendiri pada bila-bila masa. Bila anda selesai daftar menjadi ahli, tunggu apa lagi anda boleh pergi ke profil dan post iklan pertama anda.

Haa  senang je kan nak buat duit! Rehat dan chill dekat rumah sambil kemas barang-barang lama, tengok-tengok duit dah masuk hiks! Nantikan sahaja panggilan pertama daripada pelanggan dan jana pendapatan bersama Donna. Jangan lupa singgah di website baru kami di donna.com.my. 

 

 

Untuk artikel lebih menarik, anda boleh klik link di sini:

Betul Ke Wanita Perlu Angkat Kaki Lepas Bersama? Ini Tip Mudah Untuk Cepat Lekat? 

 

 

 

 

 

Tags: , , , , , , , , , , , , ,
Previous Post Next Post

Comments

    • Azuta
    • 4 October 2019
    Reply

    Dah daftar…tp x leh pun nak login..mcm mana nak promote brg @ perkhidmatan?.

Komen

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0 shares
Donna