Aliff Aziz Bergaduh Lagi, Kali Ni Lagi Melampau Sampai Tunjuk Alat Sulit!

Tahun lepas orang ramai sering disajikan dengan pelbagai kes pelakon Aliff Aziz yang tak habis-habis buat hal. Daripada kes  mabuk, curang di kelab pusat karaoke, keluar dengan pelakon perempuan, cerai, bergaduh sehingga ditangkap polis dan macam-macam hal lagi.

Sampaikan ada sesetengah media buat kronologi tentang kes pelakon berusia 29 tahun ini, fuh! Memang betul-betul banyak masalah Aliff dah buat ni.

Tengoklah baru-baru ni, belum lagi habis bulan Januari 2020, Aliff buat hal lagi dengan kes gaduh sampai tunjuk kemaluan di tempat awam tanpa menghiraukan sesiapa, haih macam-macam hal lah…

Video ini dirakam oleh  seorang individu yang berada berhampiran tempat kejadian tanpa disedari oleh Aliff. Mainkan video berikut untuk lihat aksi melampau Aiff di khalayak umum. Kejadian ini telah berlaku di depan restoran yang terletak di Singapura.

Jika anda mendengar setiap bait yang dikatakan oleh Aliff menerusi video berdurasi 1 minit 30 saat ini, hampir semua kata-kata kesat dihamburkan. Antaranya “Hey Jiq, hisap my d*ck..” hm… Tak tahulah apa nak jadi dengan Aliff.

Ingatkan dah masuk 2020 ni Aliff dah berubah lepas nampak dia dan Bella Astillah kelihatan keluar berdua baru-baru ini. Rupa-rupanya…

Namun, kita masih belum terima apa-apa kenyataan yang menerangkan keadaan sebenar. Jadi yang telah menonton, marilah kita berhusnuzon atau bersangka baik.

 

Untuk bacaan lebih menarik, klik saja senarai artikel berikut:

“Belum Tentu Lagi Saya Akan Jumpa Sama Macam Dia..” – Aliff Aziz Menangis

Bella Astilah ‘Backup’ Aliff Aziz, Apa Dah Jadi Ni?

 

 

Sumber: YT

Tags: , , , , , , , , , , , , ,
Previous Post Next Post

Komen

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0 shares
Donna