Adele Dah Kurus, Peminat Pula Ada Yang Tak Suka

Penyanyi British, Adele terkenal dengan kehebatan lantunan suara yang high-pitching. Lebih-lebih lagi apabila cara dia menghayati sesebuah lagu ketika menyanyi sangat beremosi sehingga menyentuh hati sesiapa saja yang mendengar.

Kini, dirinya sudah lama menyepi dalam bidang industri. Siapa yang mengikuti Adele di Instagram pasti mengetahui posting terakhir dia adalah pada Disember tahun lepas. Lama kan?

Selepas 5 bulan…

Tiba-tiba hari ini, penyanyi Adele atau nama sebenar, Adele Laurie Blue Adkins memuat naik sekeping gambar di Instagram yang mengejutkan ramai orang! Ha, apa tu?

Seperti you guys lihat gambar bawah ni, tubuh badan Adele kurus dan ramping! Tak seperti dulu badannya lebih gempal. Fuh! Comeback Adele selepas 5 bulan memang betul-betul tak disangka.

Sumber: instagramadele

Peminat tak minat Adele yang baru…

Sayangnya, ada beberapa dalam kalangan peminatnya mengatakan pendapat mereka yang lebih sukakan bentuk badan Adele yang chubby kerana bagi mereka tidak semua orang sesuai dengan bentuk tubuh badan yang kurus.

Asalkan Adele bahagia..

Tak mengapalah, apa pun perubahan yang dilakukan oleh Adele terhadap diri atau hidupnya, janji tidak memudaratkan sesiapa. Asalkan dia bahagia, kita tumpang bahagia pun dah cukup memadai.

Harap perubahan yang dibuat oleh Adele ini membuatkan dirinya lebih menyerlah dalam dunia industri!

 

 

 

 

 

Untuk bacaan artikel lebih menarik, klik saja senarai artikel beriukt:

Kurlasss! 5 Selebriti Hollywood Wanita Ini Sudah Berhenti Merokok!

Beyonce Artis Hollywood Termahal Di Dunia?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sumber: instagramadele

Tags: , , , , , , , ,
Previous Post Next Post

Komen

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0 shares
Donna