3 Sentuhan Hebat Mampu Buat Pasangan Rasa Puas Dan Nikmat!

Bagi wanita hidup sebagai pasangan suami isteri ni merupakan saat paling bahagia. Bila penat balik kerja dapat peluk suami mesti rasa lega. Haa anda tahu tak sebenarnya setiap sentuhan suami pada isteri mempunyai makna yang tersendiri tau. Begitu juga dengan sentuhan anda buat suami.

Ehem, para wanita dekat luar sana tu, kena beri perhatian! Nak suami bertambah rasa puas dan nikmat ketika bersama jom lihat perkongsian di bawah.

Aktiviti Atas Katil

Bila tengah bersama suami di atas katil, pasti mempunyai sentuhan seperti pelukan untuk mengelakkan rasa bosan. Jika anda merasakan suasana semakin rancak, tekan sedikit tapak tangan supaya pasangan dapat merasai sentuhan anda. Kebiasaanya, bila dah selesai bersama pasti ada di antara anda yang terus meninggalkan pasangan di katil, it’s a big no! Apa kata anda peluk si dia terlebih dahulu dan luahkan apa yang anda rasa ketika bersama.

Image result for urut suami"

Sumber: hipwee

Urutan Lega

Suami penat balik kerja, tapi isteri tak melayan! Sikap seperti ni lah, yang menjadikan punca hubungan semakin hambar. Jadi apa kata anda sebagai isteri urut di bahagian bahunya untuk mengurangkan rasa letih dan tertekan. Urut di bahagian tengkuk dari atas ke bawah selama beberapa kali bagi hilangkan rasa tegang dan lenguh.

Image result for back hug"

Sumber: we heartit

Hang On 

Cuba bagi kejutan dengan memeluk suami dari belakang! Rehatkan dagu anda ke atas bahunya atau muka anda berada di belakang badanya. Jangan lupa untuk peluk erat dengan meletakkan tangan anda di pinggangnya supaya suami anda dapat merasa tubuh anda dengan nikmat.

Dah tahu 3 sentuhan ni, jangan lupa pratikkan pada pasangan. Baru lah makin sayang hiks! Untuk artikel lebih menarik anda boleh klik link di sini :

Bukan Setakat Sedap Tapi ‘Confirm’ Kenyang, Ni Makanan Wajib Anda Cuba Di Busan!

 

 

 

 

 

Sumber: cosmopolitan

Tags: , , , , , , , , , , , ,
Previous Post Next Post

Komen

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0 shares
Donna